Coaching programi

Program

Find it and do it!

Program „Find it and do it” pruža sasvim novi uvid u energiju s kojom raspolažemo na dnevnoj razini, pokreće promjene života i katapultira u sferu uživanja u životu. Počinjemo 11.1.2020.
Medium 51def039 dee8 4e4f a159 d09e7e0fa989
Program

Find it and do it!

Program „Find it and do it” pruža sasvim novi uvid u energiju s kojom raspolažemo na dnevnoj razini, pokreće promjene života i katapultira u sferu uživanja u životu. Počinjemo 11.1.2020.

Cilj: pronađi ga i ostvari!

- oduvijek mi je cilj bio buditi se ujutro sa željom i voljom te pršteći od energije, i s vremena na vrijeme sam to i uspijevala
No bilo je trenutaka kada bih se budila, sa željom da ostanem u krevetu jer mi se ništa ne da, a život je postao opterećen. Nedostajalo mi je lakoće, motivacije i cilja.
Iako sam imala izvanjske ciljeve čija je motivacija trajala kratko vrijeme ili morala biti potpirivana nečim izvana, ja sam tragala za onom unutarnjom motivacijom zbog koje ujutro skačeš iz kreveta...a nju nisam mogla naći negdje vani, ona je bila samo u meni...i čekala da ju otkrijem.

Istražujući tako po pustinjama osobnog razvoja, jednog sunčanog dana se dogodilo čudo, naizgled ničim izazvano. Sjedila sam slušajući sesiju i tada je izniklo pitanje koje me oborilo s nogu i diglo u nebesa: Što ti to zaista želiš i u kakvom lifestyleu bi uživala?
Samim postavljanjem ovog pitanja navrle su ideje i misli, ali i počelo moje buđenje u ovom aspektu života.

Učeni smo, barem većina nas, kako zapravo nemamo pravo na svoje želje jer je život (nadopuni sam). I život vrlo često je (upravo takav)... ali ako ostanemo na mjestu bez da nešto promijenimo, ne možemo niti očekivati drukčiji rezultat u svom životu.
Ideja da nemamo vremena, novca, okolnosti ili nešto drugo otkriva samo jedno, a to je da nemamo nju: kraljicu UNUTARNJU MOTIVACIJU.

Program „Find it and do it!” pruža sasvim novi uvid u energiju s kojom raspolažemo na dnevnoj razini, pokreće promjene života i katapultira u sferu uživanja u životu.

Prilikom svake promjene je potrebno proći 3 faze da bismo došli do cilja, a ovaj program sadrži sve tri:
1. Čišćenje – starih obrazaca i svega što nam više ne treba, kako bi otvorili prostor za novo
2. Primanje i uvođenje novih koraka koji dovode do rezultata
3. Konzistentnost

Program traje šest tjedana, a koncept je sljedeći:

- Počinjemo radionicom u Osijeku 11.1.2020. od 9h do 18h (s pauzom za ručak) dubokim transformativnim radom, otkrivanja svrhe i unutarnjeg motivatora. Čistimo unutarnji prostor za nove spoznaje i saznanja. Nakon jednodnevnog rada, nastavljamo on-line edukacije i follow up jednom tjedno sljedećih 6 tjedana + 1 tjedan gratis.

Jednodnevni seminar će otvoriti novi cilj i motivaciju, dok će follow up 6+1 tjedana pomoći da izgradite temelje svojeg novog života i to baš na početku 2020.g koju zovu godinom obilja i prilika <3 .

Što možete očekivati na ovom programu?

1. Buđenje i jačanje motivacije u svakodnevnom životu
2. Pojačanje osjećaja rasterećenja i lakoće življenja
3. Alate koji će vam pomoći da podignete svoju energiju i zadržite je visoko
4. Energetske vježbe za pretvaranje ideje u realnost
5. Jasnoća oko životnog stila koji želimo živjeti i koraci ka njemu

- follow up:

1. 6 tjedana + 1 GRATIS praćenja napretka do cilja
2. on-line sesije/edukacije o temama i preprekama s kojima se susrećemo
3. postavljanje čarobnog kalendara
4. energetski management
5. energetske vježbe za podizanje, održanje i stvaranje energije na novom nivou
6. otkrivanje svrhe svoje duše
7. energija novca – „Love money, money loves you”

Cijena programa od 6+1 tjedana 111€ za uplate do 12.12.2019., nakon toga je cijena 155€.

Kontaktirajte me
Sljedeći program
Uspješna i opuštena
Sljedeći program
Uspješna i opuštena