About project

NAZIV PROJEKTA: Unapređenjem web stranice do bolje prezentacije usluga

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Digitalni marketing, čija je osnova web stranica, predstavlja izvrsnu mogućnost za povećanje vidljivosti usluga koje nudi obrt Organicos. Ulaganje u izradu nove web stranice s

implementiranim funkcionalnostima sustava upravljanja sadržajem i analitike za potrebe praćenja prometa web stranice, stvoriti će kompetitivnu prednost u odnosu na konkurenciju,

omogućiti smanjivanje troškova oglašavanja, privlačenje novih kupaca i njihovo zadržavanje te time povećanje tržišnog udjela i konkurentnosti tvrtke.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI:

Obzirom na mogućnosti digitalnog doba, želja je omogućiti usluge edukacija i treninga i onima koji se ne nalaze u mjestu lokacije obrta ili nisu u mogućnosti fizički prisustvovati istima u vrijeme njihovih održavanja. Namjera je osigurati dostupnost potrebnih materijala direktno na web stranici te omogućiti plaćanje potrebnih naknada online. Izrada nove redizajnirane web stranice, čijim će sadržajem prijavitelj moći lako upravljati i konstantno ga obnavljati, omogućiti će dostupnost usluga kupcima bez obzira na njihovu lokaciju.

Nova web stranica, modernog dizajna prilagođenog potencijalnim kupcima, s implemetiranim sustavom za upravljanje sadržajem i sustavom analitike te optimiziranom domenom, omogućiti će bolju vidljivost usluga koje obrt nudi, privlačenje novih kupaca te širenje poslovanja i van regije. Konstantno kreiranje novog sadržaja te prilagođavanje sadržaja i usluga posjetiteljima osigurati će zadovoljstvo, kako postojećih tako i novih posjetitelja, što će omogućiti njihovu bolju konverziju u kupce. Omogućavanje online edukacija i treninga stvoriti će veliku kompetitivnu prednost u odnosu na konkurenciju te tako osigurati povećanje tržišnog udjela i povećanje konkurentnosti.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 73.650,00 kn

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 58.920,00 kn (80 %)

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 14.02.2019. – 15.04.2019.

KONTAKT OSOBA ZA VIŠE INFORMACIJA: Silvija Josipović Beronja, 099 193 4364

Treatment recommendations