Blog

Povratak na blog
Large 921226f9 8903 480e babb 74530916de8d

Ustala sam jednog dana i zapitala sam se “Kuda ja idem”? Ne, nisam se izgubila bez GPS-a, ali možda sam očekivala da će me unutarnji GPS života drugačije voditi. Zapitala sam se što ja to želim? Kratko sam stala, pustila misli da odlete i odlučila. Ali moj put nije bio lak. Bio je sistem mnogih odluka koje su često bile teške i zahtjevne...no dovele su me do ovih znanja koje danas posjedujem i mogućnosti koje imam da dijelim svoja znanja s Vama.

 

Kada sam tijekom ranih učenja otkrila koliko je zapravo kralježnica povezana sa cijelim organizmom, to jest spoznala da se kroz nju može vidjeti svaki naš trenutni ili budući zdravstveni problem, osjetila sam da je to moj put. Uporno sam kročila kroz taj zahtjevan put i ostvarila vlastite pobjede – uspjela sam riješiti kronične probleme bolnog vrata i donjeg dijela leđa. Osim toga, upoznala sam svoje tijelo na jedan način koji mi je do sada bio nepoznat, napokon sam ga shvatila i domino efekt je uslijedio. Sve je sjelo na svoje mjesto i napokon sam dubinski razumjela svoje potrebe i osigurala si energiziran život i zdravlje.

 

Zašto uz tretman nudim besplatan pregled i savjetovanje?

 

Želim Vam pokazati da sam tu za Vas i savjetovati Vas kako postupiti najbolje za sebe i svoju kralježnicu. Jasno mi je da mnogi od vas, kao što sam i ja svojevremeno, stanete i ne znate “kamo sada”. Zbog svojih zdravstvenih problema posjećujete liječnike, te razne stručnjake i terapeute ali i dalje nemate rješenje za svoje probleme. Kroz besplatan pregled kralježnice (koji nudim uz kupljeni tretman kralježnice), holističkim pristupom ćete dobiti kompletan paket rješenja problema.

 

Tijekom godina rada, uz poslovne edukacije i umrežavanja sa kolegama sličnih interesa naišla sam na mnoge terapeute, doktore, edukatore i mentore koji su me inspirirali i dodatno obogatili moj život i poslovanje svojim znanjima.
Nakon sedam godina provođenja tretmana kralježnice i postizanja izvrsnih rezultata kroz terapiju, osjetila sam potrebu dodatno proširiti znanja. Kako po prirodi težim savršenstvu i kompletnosti - tako je u moj život ušla i atlasologija. Iako je kralježnica moje područje djelovanja (sada već preko deset godina) o atlasu sam davala savjete te isticala njegovu bitnost, ali prije nego što sam i sama počela s tretmanom namještanja atlasa, nisam znala koliko je bitan za cjelokupno zdravlje. O tome sam naučila od gospodina Predraga Đorđevića.

 

Dugogodišnja klijentica iz Zagreba je nakon susreta sa gosp. Đorđevićem ostala oduševljena njegovom metodom namještanja. Iako je već prije namještala atlas, kroz ovo iskustvo je osjetila nevjerojatnu energiju koja je počela strujati cijelim tijelom i benefitima koji su uslijedili. Zbog njenog iskustva i vjere u metodu “Human Up” odlučila sam se educirati za atlasologa. Nakon prvih klijenata i rezultata koje sam vidjela kroz njih, namještanje atlasa je postala moja druga najčešća preporuka za Vaše zdravstvene probleme.

 


Life coaching kao spoj uma i tijela.

 

S vremenom koje je prolazilo, uz ekspanziju znanja te sve veću potrebu da Vam na još cjelovitiji način pomognem, usavršila sam edukaciju te postala Life Coach. Holistički pristup koji zagovaram, objašnjava tijelo kao skup fizioloških, mentalnih, emocionalnih ali i duhovnih procesa. Smatra se kako je tijelo samo produžetak uma i gledajući tako, ono što se događa u umu će se manifestirati na tijelu. Stoga je ponekada potrebno ući u emocionalne i mentalne sfere našeg bića kako bi se pronašao i otklonio uzrok problema.

Život je raznoliko iskustvo prožeto mnogim situacijama, jednostavnijim i kompliciranijim, izazovnim i manje zahtjevnim. Nekada nas na našem napretku spriječi zdravstveno stanje, nekada su to odnosi sa kolegama, a nekada smo sami sebi prepreka (možemo se složiti da je to najčešća situacija). Bez obzira na kojem ste dijelu svog života naišli na prepreku, ona se u procesu coachinga detektira i uspješno razrješi i eliminira.


S obzirom da sam p
rije svega veliki empat i perfekcionist, te pod svaku cijenu želim pomoći, Vaš angažman i iskrena želja za napretkom je ključna. Vi, kao moji klijenti, ste oni koji su ključ otkrića najbolje verzije sebe i spremni da zablistaju svojim pravim sjajem, a ja sam tu kako bih Vam pokazala najjednostavniji put.

 

Ljetna ponuda uključuje:

🍀 Produljeni tretman akupresure kralježnice 60 min -> 3+1 gratis 💸 umjesto 1000,oo kn, sada SAMO 750,oo kn

🍀 Pregled i savjetovanje umjesto 150,oo kn uz tretman kralježnice BESPLATNO 💸

🍀 Pregled atlasa - POTPUNO BESPLATNO 💸💸

🍀 Coaching pod temom "Zašto imam ovaj zdravstveni problem?" 50% JEFTINIJE 💸 umjesto 380,oo kn SAMO 190,oo kn

Preporuči mi tretmane