Postupak kupovine

Kupac pristaje da se kupnja putem WEBSHOP usluge vrši na način da korisnik kupuje proizvode dostupne putem WEBSHOP usluge kao "Proizvodi" ili "Artikli" na način da ih bira na temelju prikazane slike, identifikacijskog broja i/ili oznake i osnovnog opisa proizvoda.

Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko proizvod više nije dostupan na zalihama ili je povučen iz prodaje isto će biti naznačeno odnosno slika proizvoda će biti uklonjena s web stranica.

Narudžba proizvoda se vrši elektronskim putem. Naručivanjem proizvoda korisnik postaje kupac. Klikom na ikonu "Kupi", odabrani proizvod sprema se u virtualnu potrošačku košaricu. U košarici kupac može povećavati broj istog, već kupljenog proizvoda, brisati ili mijenjati odabrane proizvode.

Za nastavak postupka i kupovinu odabranih artikala potrebno je kliknuti na gumb “Kreni na plaćanje” gdje se nalaze svi odabrani proizvodi.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada korisnik (kupac) prođe cijeli predviđeni postupak narudžbe. Po završetku postupka narudžbe, na e-mail adresu koju ste pružili kao korisnik (kupac) dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena.

Ukoliko Organicos nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca u roku od 48 (četrdeset osam) sati, ili telefonski ili putem e-mail-a, te ga obavijestiti o navedenom.

Nakon što je roba poslana kupcu, Organicos će putem e-maila obavijestiti kupca o pošiljci i u istom e-mailu priložiti račun za obavljenu kupnju.

CIJENE PROIZVODA

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama ("HRK") i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) sukladno zakonima koji se primjenjuju na području Republike Hrvatske, odnosno gdje Organicos ima sjedište.

Na kupovinu putem WEBSHOP-a Organicos može odrediti skupne ili pojedinačne popuste koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje ili radi određenih akcijskih prodaja, odnosno određene vrste, grupe ili kategorije proizvoda. Proizvodi na koje se odnose popusti jasno će se naznačiti uz popust koji se odnosi na taj proizvod.

Organicos zadržava pravo na promjene cijena proizvoda do trenutka potvrde kupovine.

Potvrdom kupovine korisnici završavaju postupak kupovine putem WEBSHOP usluge. Ugovor o kupoprodaji smatra se sklopljenim u trenutku primitka plaćanja.

Preporuči mi tretmane