Energetski i coaching povećanja svjesnosti za sretniji život

Thumb 8f6243f5 b704 4555 b3b1 c04f08ed394d

Silvija Josipović Beronja

mag. oec. osnivačica Organicosa i voditeljica programa

U svom desetogodišnjem iskustvu pomogla sam stotinama ljudi sa raznim emocionalnim, zdravstvenim problemima i nedostatkom energije. Kroz taj period sam naučila kako nije dovoljno raditi samo na jednom aspektu čovjeka da bi se problem iscijelio, već je potrebno raditi i na fizičkom i na emocionalnom i duhovnom aspektu bića, inače se problem zna iznova vratiti.

Preporuke

Member
Milijana Jeftić, Kanada
"Hvala ti puno za nezaboravno virtuelno druzenje I nesebicno podijeljno znanje sa svima nama. Meni je ovo bilo jedno sasvim novo iskustvo I prihvatila sam ga objerucke j iskreno se otvorila za davanje i primanje. Pare su odmah pocele da pristizu iz sasvim neocekivanih izvora. Sto sam ja vise meditirala I viziualizirala bogatsvo to su se pare I dobici poceli lijepiti za moju cijelu porodicu :-). Ja I dalje slusam tvoje meditacije jer mi tvoj umilni glas i vesela priroda jako motivira. Rad sa tobom mogu samo preporuciti svima jer sam se licno uvjerila u benefits. Od nekoga ko je zivio od plate do plate i stalno se cudio kako to da svaki extra novac koji dobijem je bas sada potreban za nesto neocekivano I tako svaki put. Od kako radim sa tobom ne bojim se da neće biti dovoljno novca. Ja sada volim novac i on se lijepi za mene i moju porodicu. Mnogo opustenije živimo i trošimo ga sa lakoćom, bez grca . Hvala ti još jednom na nesebicnoj pomoći i molim te keep me posted kada budeš počela sljedeci kurs."

Članstvo

Mjesečno članstvo je inkubator za rast tvojih potencijala. Na grupnim online sesijama se radi na određenoj temi, kao i temi osoba iz grupe. Na taj način svi sudionici dobivaju podršku za rast svojih potencijala, ali i odgovore na pitanja koje nisu postavili. One služe kako bi svojim potencijalima pružio podršku i odgovarajuće uvijete za rast. Mjesečno se okupljamo četiri puta po sat vremena.

Želim znati više
Large 0fa957b5 4365 466f b09d 2d7d9d024535
Home quote
When you arise in the morning,
think of what a precious
privilege it is to be alive
-
to breathe, to think,
to enjoy, to love.
Marcus Aurelius