Energetski i coaching povećanja svjesnosti za sretniji život

Thumb b4fa894a eb83 4244 a817 06d6abe58bf7

Silvija Josipović Beronja

mag. oec. osnivačica Organicosa i voditeljica programa

U svom petnaestogodišnjem iskustvu pomogla sam stotinama ljudi sa raznim emocionalnim, zdravstvenim problemima i nedostatkom energije. Kroz taj period sam naučila kako nije dovoljno raditi samo na jednom aspektu čovjeka da bi se problem iscijelio, već je potrebno raditi i na fizičkom i na emocionalnom i duhovnom aspektu bića, inače se problem zna iznova vratiti.

Preporuke

Member
Ljiljana Tušek, Zagreb
"Osam tjedana druženja sa tobom i novcem bilo je stvarno divno Toliko toga sam osvijestila.,a najljepše mi je što znam da je novac energija ljubavi,energija davanja i primnaja,a najbolja hrana za novac je zahvalnost Sada znam da novac raste i na drvetu,da je sve obilje u nama i oko nas,sada kupujem bez da stalno preračunavam,zahvalna što uvijek imam dovoljno za sve volim novac i on stvarno voli mene,sada znam da vrijedim i da imam što ponuditi svijetu,ne sramim se reći cijenu moje usluge,jer znam da vrijedim...vrijedim samim tim što postojim Totalno sam opuštena po pitanju novca sada...nema više ni pritiska ni grča...vježbice uzemljena su super Ti si jedna prekrasna duša,toliko divno zračiš ljubavlju,smirenošću,lakoćom,snagom...a tako si nježna i krhka...imaš prekrasnu i snažnu životnu priču koja inspirira i daje vjeru i nadu...ti si stvarno anđeo koji je došao obasjati sve nas i ostaviti trag,svoj trag "

Tvoja transformacija: Bez briga, stvori snažne veze, obilje kreativnosti i sreće

Program Tvoja transformacija 

* Imaš osjećaj da nisi dovoljno dobar/ra i veći dio vremena se osjećaš anksiozno?
* Bojiš se za svoje zdravlje i zdravlje bliskih osoba?

Jesi li ikada sanjao/la o životu bez nepotrebnih briga, gdje kreativnost teče poput rijeke, a tvoje veze su čvrste i ispunjene ljubavlju?
Program "Tvoja transformacija" ti pruža ključeve za postizanje upravo toga.
Kroz program, naučit ćeš kako:

prihvatiti i umiriti svoje brige i strahove
- pokrenuti kreativnu energiju i stvoriti zdravije navike
- sagledati svoje izazove kroz otkrivanje njihove svrhe i okrenuti ih da rade za tebe
- stvoriti prijateljske odnose unutar obitelji
- imati više pozitivnih emotivnih stanja
- te izgrađivati proaktivnu komunikaciju koja čini čuda u ljubavnim odnosima.

Zajedno možemo stvoriti novu, sretniju verziju tebe.
Jesi li spreman/na kročiti na put prema unutarnjoj transformaciji i ostvariti život kakav zaslužuješ? 

Koraci u radu samnom?

1) Utvrđivanje koji te problemi muče i dobivanje jasnoće oko trenutne situacije!
2) Definirati ćemo plan akcije kojim ćemo jednom zavijek otkriti i liječiti uzroke tvojih problema, a ne samo stavljati privremene zakrpe!
3) Želim ti pružiti maksimalne šanse za uspjeh pa ti dajem korak po korak edukacije i vježbe koje svojim tempom radiš od kuće da promjene budu trajne!
4) Provjeravamo stanje u odnosu na početno stanje, pratimo napredak i valoriziramo pozitivne promjene koje smo do sada stvorili. Po potrebi radimo korekcije, dodatke i izmjene jer je rad sa tobom 1 na 1 individualan, a ne samo generički pristup gdje ti dajem copy paste potencijalna riješenja.
5) Postavljamo ciljeve koji će ti pomoći za izgradnju zdravog samopouzdanja i pokretanje kreativnih sokova za izgradnju svrhovitog života.

Što je sve uključeno?

* Privatne sesije 1x tjedno - ulazimo u jedan intiman proces u kojem imaš prostora da tvoji izazovi budu viđeni i prihvaćeni, te dobiti podršku i konkretno razriješenje na tebi prilagođen način
* Snimljene vježbe - snimke nekih djelova sesije koje možeš "on demand" gledati, ponavljati i koristiti. One će ti dati temelj za dolazak do svojih ciljeva, ali i ojačati te i ubrzati postupak jer su napravljene samo za tebe.
* Vježbe za samostalan rad - ovo su vježbe koje ne prolazimo na sesijama, a služe kako bi svakodnevno jačala svog unutarnjeg motivatora i terapeuta što ti daje da u svakom trenutku budeš zadovoljna sa sobom i slobodna od staha, kada god imaš vremena.

Ako se pronalaziš u ovom programu, pošalji mi mail na greenorganicos@gmail.com i poslti ću ti test za utvrđivanje problema i dobivanje jasnoće oko trenutne situacije!

Želim znati više
Large 895d8294 9019 4282 b1cb 9a2f8d140eac
Home quote
When you arise in the morning,
think of what a precious
privilege it is to be alive
-
to breathe, to think,
to enjoy, to love.
Marcus Aurelius