Energetski i coaching povećanja svjesnosti za sretniji život

Thumb 8f6243f5 b704 4555 b3b1 c04f08ed394d

Silvija Josipović Beronja

mag. oec. osnivačica Organicosa i voditeljica programa

U svom desetogodišnjem iskustvu pomogla sam stotinama ljudi sa raznim emocionalnim, zdravstvenim problemima i nedostatkom energije. Kroz taj period sam naučila kako nije dovoljno raditi samo na jednom aspektu čovjeka da bi se problem iscijelio, već je potrebno raditi i na fizičkom i na emocionalnom i duhovnom aspektu bića, inače se problem zna iznova vratiti.

Preporuke

Member
Ljiljana Tušek, Zagreb
"Osam tjedana druženja sa tobom i novcem bilo je stvarno divno Toliko toga sam osvijestila.,a najljepše mi je što znam da je novac energija ljubavi,energija davanja i primnaja,a najbolja hrana za novac je zahvalnost Sada znam da novac raste i na drvetu,da je sve obilje u nama i oko nas,sada kupujem bez da stalno preračunavam,zahvalna što uvijek imam dovoljno za sve volim novac i on stvarno voli mene,sada znam da vrijedim i da imam što ponuditi svijetu,ne sramim se reći cijenu moje usluge,jer znam da vrijedim...vrijedim samim tim što postojim Totalno sam opuštena po pitanju novca sada...nema više ni pritiska ni grča...vježbice uzemljena su super Ti si jedna prekrasna duša,toliko divno zračiš ljubavlju,smirenošću,lakoćom,snagom...a tako si nježna i krhka...imaš prekrasnu i snažnu životnu priču koja inspirira i daje vjeru i nadu...ti si stvarno anđeo koji je došao obasjati sve nas i ostaviti trag,svoj trag "

Članstvo

Mjesečno članstvo je inkubator za rast tvojih potencijala. Na grupnim online sesijama se radi na određenoj temi, kao i temi osoba iz grupe. Na taj način svi sudionici dobivaju podršku za rast svojih potencijala, ali i odgovore na pitanja koje nisu postavili. One služe kako bi svojim potencijalima pružio podršku i odgovarajuće uvijete za rast. Mjesečno se okupljamo četiri puta po sat vremena.

Želim znati više
Large 0fa957b5 4365 466f b09d 2d7d9d024535
Home quote
When you arise in the morning,
think of what a precious
privilege it is to be alive
-
to breathe, to think,
to enjoy, to love.
Marcus Aurelius