Coaching programi

Aktivacije

Energetske aktivacije

Zamisli na trenutak kako je tvoj potencijal kolekcija sjemenja. Posjeduješ mnogo raznih vrsta sjemenja, svako treba malo drukčije uvijete i vrijeme dozrijevanja. Neko sjemenje je drveće, a neko divlje cvijeće. Ima voća, povrća i raznog začinskog bilja kao i raznih drugih vrsta bilja.
Medium 180f6082 2fa4 4486 8e6b 96d95bcab6af
Aktivacije

Energetske aktivacije

Zamisli na trenutak kako je tvoj potencijal kolekcija sjemenja. Posjeduješ mnogo raznih vrsta sjemenja, svako treba malo drukčije uvijete i vrijeme dozrijevanja. Neko sjemenje je drveće, a neko divlje cvijeće. Ima voća, povrća i raznog začinskog bilja kao i raznih drugih vrsta bilja.

Sjemenje naših potencijala je sadržano u našem energetskom polju ili u našoj svjesnosti – vrtu tvog života. Mnogo njih već raste, ali isto tako ima mnogo sjemenja koje još nije proklijalo.
U nastojanju da uzgojiš sjeme svoj najvećeg potencijala potrebno je zadovoljiti neke uvijete. Prvo je postaviti uvjete za klijanje sjemena, te osigurati okolinu koja će podržati klijanje i optimalan rast.
Drugo je pričekati da puste svoje inicijalno korijenje, a pritom pripaziti da imaju dovoljno mjesta za širenje i da ih neće ugušiti korov. Treće je njegovati ih kako bi rasle, osigurati dovoljno svjetla, topline, vode i nutrijenata, te prevenirati da ih ne pojedu kuci i štetočine ili ne napadne bolest.

Potrebe svake biljke se mogu mijenjati tijekom njenog životnog ciklusa, zato trebaš moći prilagoditi se različitim nivoima rasta i također znati kada ju obrati. Mnoge će biljke trebati konstantnu tvoju pažnju, dok neke druge cijeli svoj vijek neće trebati uopće tvoju pomoć već će rasti same od sebe.

Naklijavanje sjemena svog potencijala potičeš tako da pričaš o svojim idejama, vizijama i željama za budućnost. Davajući pažnju idejama ili snovima dajemo im život. To je proces poput zalijevanja sjemena vodom, kako bi omekšalo i započelo proces klijanja.

Da bi zaštitio bilje potencijala od korova  treba prevenirati pretjerano razmišljanje i negativnosti. Jasne i smislene misli su kao lijepo uređen vrt, jedino što mu je potrebno nježno održavanje kako bi takav i ostao.

Rastuće biljke svog potencijala njeguješ sa svjetlošću kako bi rasle u pravom smjeru; sa ljubavlju, nježnošću, uživanjem i drugim dobrim osjećajima kako bi im dao toplinu i živost; životnu energiju, koja je kao voda koja im omogućuje da napreduju iz dana u dan; i ljude ideje i akcije – nutrijente koji pomažu napredak.

Ponekad drugi ljudi žele uništiti tvoje vizije i snove – oni su štetnici koje treba kontrolirati ili prevenirati da se ne približe previše. Ponekad ti može biti loše, fizički ili mentalno, a tvoji snovi zakržljaju,  zato je ostati zdrav apsolutni prioritet.

Energetske aktivacije su način na koji podržavaš rast svog potencijala. Ja vodim tematske aktivacije – uživo i online svaki tjedan i evo kako one funkcioniraju.

Svaki tjedan obrađujem jednu temu. To je kao naklijavanje sjemena tvog potencijala.
Na primjer ovotjedna aktivacija je bila „Imati više energije”. Istraživanjem teme životu dajem jedan novi i bolji način postojanja – manje zapetljan, više emotivan i energetski obuhvatan.  Ona čini tvoj potencijal za više energije jači i aktivira ga.

Korištenjem aktivacija, tvoj um postaje jasniji a ti postaješ pozitivniji. Počinješ otpuštati pretjerano razmišljanje, i na taj način čistiš svoj vrt od korova koji bi u suprotnom ugušio tvoj potencijal.

Kako se sve više povezuješ slušajući aktivacije prirodno se otvaraš za svoj najveći potencijal. Svaki dan rasteš baš kao i biljka.

Istovremeno se opuštaš i otkrivaš kako se osjećati zaista sjajno. To sjemenju  tvog potencijala daje toplinu i omogućuje da raste u optimalnim uvjetima. Teško je razviti se ako se cijelo vrijeme osjećaš grozno – zato je učenje kako se osjećati izvrsno od velike važnosti.

Dok si opušten primaš više životne energije – vodu za cijeli sustav. Ona je gorivo koje omogućuje svemu ostalome da funkcionira. Bez životne energije ( jednako kao biljka bez vode) cijeli se sustav urušava.

Kada se dobro osjećaš svaki dan, odbijaš negativne ljude (štetočine). Također postaješ dovoljno snažan odbiti povremene napade, izdižući se iznad njihovih namjera da pojedu tvoje snove i zaustave tvoj rast.

Osjećati se dobro je također snažan način za preveniranje bolesti. Na kraju krajeva ako se osjećaš odlično nećeš ići doktoru i reći „Ja se grozno osjećam” . Što više energije uložiš da se dobro osjećaš to zdraviji postaješ.

I naravno ključ za cijeli sustav je strpljenje. Ako imaš strpljenja, onda nećeš iskapati sjeme da vidiš jeli pustilo svoje prvo korijenje. Znaš da moraš čekati i vjerovati da će sjeme samo od sebe proklijati. Kad si strpljiv ne očekuješ da će tvoja biljka donijeti plodove čim pusti prvo sjeme. Ne frustriraš se kada po zimi ne cvjeta ili kad joj treba tri mjeseca ili 30 godina da bi postala zrela.

U vrtu života nužno je vjerovati da svako sjeme tvog potencijala ima svoje vrijeme dozrijevanja. Ne moraš nadzirati svaki stupanj razvoja jer će ono rasti u svakom slučaju. Tvoj posao je da im omogućiš podržavajuću okolinu gdje će napredovati, okružen sa drugim biljkama u ekosustavu koji stvara bogat i prekrasan život.

Energetske aktivacije su dio mog programa Uspješna i opuštena kao i Mjesečnog članstva.

Kontaktirajte me
Sljedeći program
Tvoja transformacija
Sljedeći program
Tvoja transformacija