Medium c720d265 96d2 491a 9ad3 314b8d5922e7
O meni

Silvija Josipović Beronja

mag. oec., vlasnica Organicos, centra za prirodno zdravlje, terapeut za kralježnicu, atlasolog, energetski i trener osobnog rasta (Holistic coach).
"U svom desetogodišnjem iskustvu pomogla sam stotinama ljudi sa raznim emocionalnim, zdravstvenim problemima i nedostatkom energije. Kroz taj period sam naučila kako nije dovoljno raditi samo na jednom aspektu čovjeka da bi se problem iscijelio, već je potrebno raditi i na fizičkom i na emocionalnom i duhovnom aspektu bića, inače se problem zna iznova vratiti."

Povijest

Rođena 1985.g. i još kao malom djetetu su primijetili kako je izrazito osjetljiva. Bez da su prisutni rekli što misle, znala je kako se tko osjećao što je na nju imalo vrlo jak utjecaj. Senzibilnost joj je velik dio života bila ograničavajući faktor koji ju je naposljetku doveo do zdravstvenih problema zbog kojih se prije 10 godina okrenula radu na sebi, te naučila kako i kada upotrijebiti svoju senzibilnost.

Sve emocionalne i zdravstvene nedaće kroz koje je prošla su joj dale veliko iskustvo i znanje kako o fizičkom, tako i ostalim aspektima ljudskog bića. Počela je raditi sa ljudima kroz fizičke, energetske i couching tehnike kako bi spoznala dubinu problema i najbolji način njihovog rješavanja.

Medium 038b63f8 b562 4fb4 8cf1 c5cb588c92ee
Medium 0baac6af f67d 4f7a 870f b85202f5a6ba

Poslovni put

Nakon 4 godine rada u jednom energetskom centru kao energetski terapeut, terapeut za kralježnicu i prezenter odlučujem se na samostalne vode i otvaram Organicos.

To je bio put koji nije bio jednostavan upravo iz razloga jer sam istovremeno sa pokretanjem Organicosa rodila sina Marka. Unatoč bolestima raznih vrsta, bolovima i patnji koje sam prolazila podizati dijete, pružiti mu dovoljno vremena, strpljenja i ljubavi, a uz to postaviti posao na svoje noge i dozvoliti mu širenje je bio veliki izazov.

Preporuke

Member
Ljiljana Tušek, Zagreb
"Osam tjedana druženja sa tobom i novcem bilo je stvarno divno Toliko toga sam osvijestila.,a najljepše mi je što znam da je novac energija ljubavi,energija davanja i primnaja,a najbolja hrana za novac je zahvalnost Sada znam da novac raste i na drvetu,da je sve obilje u nama i oko nas,sada kupujem bez da stalno preračunavam,zahvalna što uvijek imam dovoljno za sve volim novac i on stvarno voli mene,sada znam da vrijedim i da imam što ponuditi svijetu,ne sramim se reći cijenu moje usluge,jer znam da vrijedim...vrijedim samim tim što postojim Totalno sam opuštena po pitanju novca sada...nema više ni pritiska ni grča...vježbice uzemljena su super Ti si jedna prekrasna duša,toliko divno zračiš ljubavlju,smirenošću,lakoćom,snagom...a tako si nježna i krhka...imaš prekrasnu i snažnu životnu priču koja inspirira i daje vjeru i nadu...ti si stvarno anđeo koji je došao obasjati sve nas i ostaviti trag,svoj trag "

Uspjeh

Danas radim sa uspješnim ženama koje su preopterećene i pred bournoutom ili u bournoutu da povrate energiju i unutarnji mir kako bi ostvarile balans između posla i obitelji postigle veće prihode bez izgaranja na poslu.

Medium 29e22b4a 5e19 4885 92cc 61e630af078f