Coaching programi

1 na 1

Individualni rad

Mnoge su Vam stvari jasne, ali osjećate još uvijek neku kočnicu u sebi koja Vam onemogućava da živite svoj puni potencijal? Ne znate šta je to točno što vam stoji na putu samoostvarenja, uspjeha i sreće? Ili možda i znate šta je to, ali ne znate kako da tu prepreku nadiđete? Osjećate da postoji još neki dublji smisao koji želite istražiti? Kako bi bilo da na tim pitanjima poradite sa mnom?
Saznajte više
Medium ed1481fc 0d34 49db b471 fa10110fcfa5
Medium 3af067b0 9b93 4565 9f5c 0e1e0ab96b5a
Radionice srijedom

"Pričajmo o novcu"

Velik dio ljudi ima strah i kriva vjerovanja o novcu što ih čini nesretnim, zabrinutim i opterećeno u tom vrlo bitnom odnosu. Stoga sam pripremila druženje na temu "Pričajmo o novcu" sa svrhom podizanja svijesti o novcu i otvaranja vrata istome.
Saznajte više

Preporuke

Member
Milijana Jeftić, Kanada
"Hvala ti puno za nezaboravno virtuelno druzenje I nesebicno podijeljno znanje sa svima nama. Meni je ovo bilo jedno sasvim novo iskustvo I prihvatila sam ga objerucke j iskreno se otvorila za davanje i primanje. Pare su odmah pocele da pristizu iz sasvim neocekivanih izvora. Sto sam ja vise meditirala I viziualizirala bogatsvo to su se pare I dobici poceli lijepiti za moju cijelu porodicu :-). Ja I dalje slusam tvoje meditacije jer mi tvoj umilni glas i vesela priroda jako motivira. Rad sa tobom mogu samo preporuciti svima jer sam se licno uvjerila u benefits. Od nekoga ko je zivio od plate do plate i stalno se cudio kako to da svaki extra novac koji dobijem je bas sada potreban za nesto neocekivano I tako svaki put. Od kako radim sa tobom ne bojim se da neće biti dovoljno novca. Ja sada volim novac i on se lijepi za mene i moju porodicu. Mnogo opustenije živimo i trošimo ga sa lakoćom, bez grca . Hvala ti još jednom na nesebicnoj pomoći i molim te keep me posted kada budeš počela sljedeci kurs."
Program

Find it and do it!

Program „Find it and do it” pruža sasvim novi uvid u energiju s kojom raspolažemo na dnevnoj razini, pokreće promjene života i katapultira u sferu uživanja u životu. Počinjemo 11.1.2020.
Saznajte više
Medium 51def039 dee8 4e4f a159 d09e7e0fa989
Medium 2e4bcb72 caab 43dd af9e 22ddaf23c441
Program

Uspješna i opuštena

Kroz bolest, nedostatak energije, napuštanje sigurnosti stalnog posla i ulazak u samostalne vode i istovremenu trudnoću morala sam pronaći način da funkcioniram i ostvarim snove svoje duše. Biti novopečena majka, dobra supruga i kućanica, fer kolegica i uspješna poduzetnica čini se kao nemoguća misija.
Saznajte više
Aktivacije

Energetske aktivacije

Zamisli na trenutak kako je tvoj potencijal kolekcija sjemenja. Posjeduješ mnogo raznih vrsta sjemenja, svako treba malo drukčije uvijete i vrijeme dozrijevanja. Neko sjemenje je drveće, a neko divlje cvijeće. Ima voća, povrća i raznog začinskog bilja kao i raznih drugih vrsta bilja.
Saznajte više
Medium 180f6082 2fa4 4486 8e6b 96d95bcab6af

Članstvo

Mjesečno članstvo je inkubator za rast tvojih potencijala. Na grupnim online sesijama se radi na određenoj temi, kao i temi osoba iz grupe. Na taj način svi sudionici dobivaju podršku za rast svojih potencijala, ali i odgovore na pitanja koje nisu postavili. One služe kako bi svojim potencijalima pružio podršku i odgovarajuće uvijete za rast.

380knkn/mjesečno
4x mjesečno po 1 sat
Želim se učlaniti