Coaching programi

Individualni program "Tvoja transformacija"

Tvoja transformacija

Jesi li ikada sanjao/la o životu bez nepotrebnih briga, gdje kreativnost teče poput rijeke, a tvoje veze su čvrste i ispunjene ljubavlju? Spremni smo ti pružiti ključeve za postizanje upravo toga. Kroz program, naučit ćeš kako prevladati strahove, pronaći svrhu u izazovima, razvijati zdrave navike te izgrađivati proaktivnu komunikaciju koja čini čuda u ljubavnim odnosima. Zajedno ćemo stvoriti novu, sretniju verziju tebe.
Saznajte više
Medium ed1481fc 0d34 49db b471 fa10110fcfa5
Medium 3af067b0 9b93 4565 9f5c 0e1e0ab96b5a
Radionice srijedom

"Pričajmo o novcu"

Velik dio ljudi ima strah i kriva vjerovanja o novcu što ih čini nesretnim, zabrinutim i opterećeno u tom vrlo bitnom odnosu. Stoga sam pripremila druženje na temu "Pričajmo o novcu" sa svrhom podizanja svijesti o novcu i otvaranja vrata istome.
Saznajte više

Preporuke

Thumb ed0eca5e 0ad1 4a2a 99dc 49c0fa959dc2
Vesna M.
"Uz to što radimo zajedno na fizičkoj razni, Silvija mi je pomogla i da u svoj život unesem svježu energiju, da naučim otpustiti svakodnevni stres, smanjim umor i u konačnici da uživam u svemu što mi život pruža."
Aktivacije

Energetske aktivacije

Zamisli na trenutak kako je tvoj potencijal kolekcija sjemenja. Posjeduješ mnogo raznih vrsta sjemenja, svako treba malo drukčije uvijete i vrijeme dozrijevanja. Neko sjemenje je drveće, a neko divlje cvijeće. Ima voća, povrća i raznog začinskog bilja kao i raznih drugih vrsta bilja.
Saznajte više
Medium 180f6082 2fa4 4486 8e6b 96d95bcab6af

Članstvo

Mjesečno članstvo je inkubator za rast tvojih potencijala. Na grupnim online sesijama se radi na određenoj temi, kao i temi osoba iz grupe. Na taj način svi sudionici dobivaju podršku za rast svojih potencijala, ali i odgovore na pitanja koje nisu postavili. One služe kako bi svojim potencijalima pružio podršku i odgovarajuće uvijete za rast.

380knkn/mjesečno
4x mjesečno po 1 sat
Želim se učlaniti