Blog

Silvija / 18.07.2018.

PUT KA UNUTARNJEM ZADOVOLJSTVU I SLOBODI -OPEN YOUR HEART-

Medium 3caa72e3 70a3 4d2a b47e 1d7e1ef26b91
Silvija / 18.07.2018.

PUT KA UNUTARNJEM ZADOVOLJSTVU I SLOBODI -OPEN YOUR HEART-

Uvod

Kako postići unutarnji mir? Kako da budem slobodan? Kako da se promijenim? Kako biti zadovoljan? Kako da dođem do ispunjenja svojih želja? Kako da se pomaknem s mrtve točke?

Sve su to pitanja s kojima se svakodnevno susrećem u svom radu kao terapeut. Iznenađujuće ali upravo kroz ta pitanja i kroz traženje odgovora na njih dolazim do spoznaje koja vrijedi podjednako za sve, a to je da se suštinski odgovori na ta pitanja nalaze u odnosima s bliskim ljudima (kao i onima ne toliko bliskima).
 
 
Svi smo barem jednom u životu bili povrijeđeni, od strane prijatelja koji su otišli na piće, a nas nisu pozvali na druženje; kolega koji se nisu zauzeli za nas kada je to trebalo; poslodavca koji nas je krivo pogledao; partnera koji su nas napustili, pa sve do roditelja koji su nas nebrojeno mnogo puta nenamjerno povrijedili svojim riječima itd.
 
Sve te male i one veće, one svjesne i one neosviještene povrede nas zatvaraju za nova iskustva, upoznavanja, putovanja, ljubavi. Osim toga zatvaramo se i za obilje koje nam život pruža u svim aspektima našeg života: poslu, zdravlju, osobnom uspjehu, novcu, napredovanju… Zatvaramo se u strahu od novih povreda, razočarenja i neispunjenih očekivanja, ne znajući da se time zatvaramo za proces života, primanje energije i ljubavi što nam polako čini da počnemo kopnjeti i gubiti volju.
 
Danas je općepoznato da su ljubav i oprost pravi putevi do unutarnjeg mira, no postavlja se pitanje kako oprostiti? Ili kako oprostiti nešto čega uopće nismo svjesni? Odakle krenuti?
 
Devet godina terapeutskog rada, rada na sebi kao i klijentima te traženja odgovora na gore postavljena pitanja rezultiralo je prolaskom edukacije vođenja programa “Open Your Heart”. Njome danas u radu s klijentima pronalazim odgovore na ta pitanja te nam program pomaže da se opet otvorimo za svu ljepotu života i prigrlimo nova iskustva u život.
 
Za koga je radionica:
– Za sve one koji osjećaju kako ih u životu nešto koči i ne da naprijed 
– Ako vas okolina napada i ne razumije 
– Ako ste temperamentna osoba čvrstog uvjerenja o životu sa željom da produbite svoju svjesnost i znanje 
– Ako imate problema s kolegama i šefovima na poslu 
– U partnerskom odnosu ste došli do točke zahlađenja odnosa i vaš brak je u opasnosti 
– Nosite teške terete i povrede spram drugih osoba
– Imali ste teško djetinjstvo i danas nosite taj teret 
– U životu vam se često pojavljuju osobe čije vam prisustvo smeta 
– Proživljavate mobing na poslu 
– Za sve povrijeđene u partnerskim odnosima 
– Želite proširiti svoje poslovanje
 
Što ćete dobiti od radionice: 
– Naučit ćete kako otpustiti kočnice i krenuti dalje 
– Razumijevanje samih sebe i okoline 
– Širenje spoznaje o sebi i iskustvo veće ljubavi prema sebi 
– Razrješenje odnosa – na najbolji način- za vas i sve oko vas 
– Otpuštanje teških povreda i tereta iz prošlosti 
– Mijenjanje načina na koji vas drugi doživljavaju 
– Privlačenje u svoj život ljudi više vibracije, bolji posao, više uspjeha 
– Pisanu skriptu za samostalno provođenje programa u budućnosti
 
Program se provodi individualno, a provodi se u Organicos centru (Kapucinska 44, Osijek) ili putem dogovorenih sastanaka preko interneta bez obzira na kojem dijelu svijeta se nalazili.
 
Ako imate dodatnih pitanja ili ste se pronašli u gore napisanom tekstu javite nam se na mail: greenorganicos@gmail.com kako bismo dogovorili besplatno savjetovanje i zajednički procijenili je li upravo ovo vaš put prema unutarnjem zadovoljstvu i slobodi.